Digitální předřadník s automatickou detekcí výbojky

Pokud nepodceníte výběr kvalitního elektronického předřadníku, efektivita vašich indoorových pěstebních aktivit rapidně vzroste. Přečtěte si proč.

LUM1cover

  • V první řadě máte možnost pořídit si do growboxu takového nepostradatelného parťáka k výbojkám, který si bude bez problému rozumět jak s výbojkami o napětí 240 V, tak i 400 V. 
  • A právě tento digitální předřadník od prestižní britské značky Lumatek má tu zásadní výhodu, že je schopen sám detekovat danou výbojku, kterou následně napájí elektrickým proudem s adekvátním napětím.
  • Jakmile dochází k napájení proudem, jehož napětí činí 400 V, operační frekvence výbojky je 120 kHz. Ale pokud je napětí pouze 240 V, frekvence se sníží na 90 kHz. Z těchto údajů vyplývá jeden důležitý poznatek a sice, že výbojka vykazuje až o čtvrtinu vyšší svítivost při napájení o napětí 400 V!

LUM2

  • Dalším důvodem, proč si pořídit elektronický předřadník Lumatek Ultimate Pro 600 W, je unikátní CONTROL TECHNOLOGY, přinášející growerům možnost jednoduše regulovat výkon světelného zdroje.
  • Vychytávka v podobě výše uvedené funkce Control umožňuje pěstitelům také pokročilé funkce, zejména pohodlné časování osvětlení a simulaci východu či západu slunce (digitální stmívání 1 %).
  • Díky tomu, že tyto předřadníky vynikají kompenzací kolísavého napětí, podílejí se zároveň také na značném prodloužení životnosti každé výbojky.
  • K přednostem tohoto zařízení v neposlední řadě patří také spolehlivost a dlouhá životnost. Časem nehrozí riziko přehřívání ani postupného snižování výkonu. 
  • Není náhodou, že výrobce na něj poskytuje 5letou záruku! A kromě toho, jak už jste u nás zvyklí, máte pro bezstarostný nákup k dispozici ještě nadstandardní 30denní záruku na vrácení zboží. Ale troufáme si tipnout, že budete s tímto upgradem vaší pěstírny natolik spokojeni, že obě záruky poslouží čistě jako nástroj pro nákup bez stresu.

LUM3controltechnology

Ať už vás na první dobrou zaujal náš tip na elektronický předřadník s pokročilými funkcemi, anebo byste jej rádi porovnali ještě s jinými modely, neváhejte se nás na cokoliv zeptat na známé e-mailové adrese info@higarden.cz. Těšíme se na vaše dotazy!

Dále doporučujeme tyto produkty: 

Co si přečíst dál?