Boveda 58% 67g, samostatně balená

 
 

Obousměrná kontrola vlhkosti bylin v uzavřené nádobě, Boveda 58% 67g. Balení 67g. Jednoduché použití, skvělá funkčnost.

Dostupnost Na dotaz
Cena 98 Kč bez DPH
119 Kč    
Kód produktu B58-67-OWC
Značka Boveda
Kategorie Boveda
 

Boveda je unikátní způsob udržování konstantní vlhkosti v uzavřené nádobě. Uvnitř sáčku je speciální sůl, která dokáže držet vlhkost na úrovni 58%. U Boveda 58% se jedná o směs citrátu draselného a octanu. Funkčnost pytlíčku se liší, v případě, že je vlhkost v jeho okolí vyšší, vodu na sebe a váže a v případě, že je vlhkost nižší, je schopen vodu uvolnit. Obal tvoří jedinečný materiál fungující podobně jako reverzní osmóza. Dokáže přijmout i uvolnit vodní molekuly, zatímco sůl zůstane uvnitř a nečistoty venku. Díky tomu jsou produkty Boveda schopné perfektně držet a obousměrně kontrolovat a regulovat vlhkost v uzavřené nádobě. 

Boveda 58% 67g zajistí optimální konstantní vlhkost 58% cca 500 gramů dobře usušených bylin v uzavřené nádobě po dobu 3 až 4 měsíců. Před použitím odstraňte pouze igelitový obal, vložte sáček do nádoby s bylinami a co nejtěsněji uzavřete. Pozor, Boveda neslouží k vysoušení vlhkých a nedoschlých bylin.

Výhody obousměrné kontroly vlhkosti s Boveda 58% 67g:
- obousměrně udržuje optimální vlhkost v uzavřené nádobě
- eliminuje riziko přeschnutí a ztrátu hmotnosti sušených bylin
- ochrání byliny před vysokou vlhkostí a plísněmi nebo chorobami
- udrží maximální výskyt rostlinných látek v bylině, např. silic nebo terpenů
- ideální vlhkost podporuje zachování optimální struktury
- nedovolí poškození důležitých součástí rostlin, např. trichomů
- jednoduché použití
- obsahuje médium z citrátu draselného a octanu potravinářské kvality

Používání Boveda produktů je jednoduché. Stačí odstranit ochranný igelitový obal a vložit sáček do nádoby a uzavřít. Když se sáček vyčerpá, gelový obsah ztvrdne. Stačí jen vyměnit za nový.

Trvanlivost Boveda sáčků závisí na několika faktorech. Životnost se zkracuje hlavně při nekvalitně usušených bylinách, ať už málo, nebo moc. Životnost se snižuje také při častém otvírání nádoby, když se naruší optimální mikroklima.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.