Provoz prodejny bez omezení. Doporučujeme využití jakékoli formy PLATBY PŘEDEM pro minimalizaci kontaktu s kurýrem. Děkujeme!

Boveda 62% 4g, 1ks

 
 

Obousměrná kontrola vlhkosti bylin v uzavřené nádobě, Boveda 62% 4g. Balení 4g. Jednoduché použití, skvělá funkčnost.

Dostupnost Skladem
Cena 29 Kč bez DPH
35 Kč    
Kód produktu B62-04-1P
Značka Boveda
Kategorie Boveda
 

Boveda je unikátní způsob udržování konstantní vlhkosti v uzavřené nádobě. Uvnitř sáčku je speciální sůl, která dokáže držet vlhkost na úrovni 62%. U Boveda 62% se jedná o směs citrátu draselného a octanu. Funkčnost pytlíčku se liší, v případě, že je vlhkost v jeho okolí vyšší, vodu na sebe a váže a v případě, že je vlhkost nižší, je schopen vodu uvolnit. Obal tvoří jedinečný materiál fungující podobně jako reverzní osmóza. Dokáže přijmout i uvolnit vodní molekuly, zatímco sůl zůstane uvnitř a nečistoty venku. Díky tomu jsou produkty Boveda schopné perfektně držet a obousměrně kontrolovat a regulovat vlhkost v uzavřené nádobě. 

Boveda 62% 4g zajistí optimální konstantní vlhkost 62% cca 15 gramů dobře usušených bylin v uzavřené nádobě po dobu 3 až 4 měsíců. Před použitím odstraňte pouze igelitový obal, vložte sáček do nádoby s bylinami a co nejtěsněji uzavřete. Pozor, Boveda neslouží k vysoušení vlhkých a nedoschlých bylin.

Výhody obousměrné kontroly vlhkosti s Boveda 62% 4g:
- obousměrně udržuje optimální vlhkost v uzavřené nádobě
- eliminuje riziko přeschnutí a ztrátu hmotnosti sušených bylin
- ochrání byliny před vysokou vlhkostí a plísněmi nebo chorobami
- udrží maximální výskyt rostlinných látek v bylině, např. silic nebo terpenů
- ideální vlhkost podporuje zachování optimální struktury
- nedovolí poškození důležitých součástí rostlin, např. trichomů
- jednoduché použití
- obsahuje médium z citrátu draselného a octanu potravinářské kvality

Používání Boveda produktů je jednoduché. Stačí odstranit ochranný igelitový obal a vložit sáček do nádoby a uzavřít. Když se sáček vyčerpá, gelový obsah ztvrdne. Stačí jen vyměnit za nový.

Trvanlivost Boveda sáčků závisí na několika faktorech. Životnost se zkracuje hlavně při nekvalitně usušených bylinách, ať už málo, nebo moc. Životnost se snižuje také při častém otvírání nádoby, když se naruší optimální mikroklima.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.