Moderní střihače usnadní práci s čerstvou sklizní

Střihače či trimmery, coby praktičtí pomocníci profi i hobby growerů, jsou moderní nástroje umožňující rychlé zpracování čerstvě sklizených bylinek a obzvláště pak pro pěstitele, kteří pravidelně sklízejí větší množství rostlin představují značné urychlení práce i časovou úsporu.

strihaceeee

Sortiment Trim Buddy

To nejlepší se sice s oblibou nechává na konec, ale tentokrát nám to nedá a hned na úvod vám zkrátka musíme představit střihače Trim Buddy z Velké Británie.

Trim Buddy Trimming Bag 

  • Praktický trimovací nástroj pro ořezávání rostlin a plodin metodou protřepání.
  • Jedná se o nejmodernější způsob, jak oddělit listovou hmotu od hotového produktu. Bleskurychle, bez nůžek a nepříjemných puchýřů či otlaků na rukou.
  • Ořezávání sklizených rostlin se s tímto pomocníkem stává namísto několika hodin záležitostí na několik minut.
  • Design je uzpůsoben pro snadnou manipulaci.
  • Nástroj neobsahuje žádné rychle se kazící ani pohyblivé nože, čímž se výrobci podařilo dosáhnout vysoké míry bezpečnosti i životnosti výrobku.

trimbuddy

Trim Buddy Table Trimmer V2 

Automatizovaný střihač pro zpracování až 8 kg rostlin za hodinu!

Pokud sklízíte úrodu z pěstebního boxu několikrát do roka a víte, že chcete investovat do moderního střihače, pak je z našeho pohledu tato novinka na trhu jasnou volbou. Proč?

  • Table Trimmer V2 je vyroben s ohledem na zpětnou vazbu tisíců profesionálních growerů a je to vidět. Již první reakce našich zákazníků nasvědčují tomu, že tento přístroj v poměru ceny, výkonu a kvality řezu nemá na trhu konkurenci!
  • Výsledkem je snadno sestavitelný a extrémně účinný střihač pro chirurgickou přesnost řezu, který zůstává neuvěřitelně rovnoměrný a konzistentní. K mimořádně těsnému a preciznímu řezu bez sebemenšího poškození květin přispívají i zapuštěné šrouby.
  • Tady je výčet dalších vylepšení, kterých se dočkala nová verze na základě zpětné vazby od zákazníků:
    • Robustnější základna, vylepšené výstupní dveře a nový motor.
    • Nastavitelná výška pro zdraví vašich zad.
    • Nastavitelné čepele.
    • Zvýšená bezpečnost práce díky novým krytům, které zcela utěsňují veškerou elektroniku.
    • Lesklý povrch usnadňuje čištění.
    • Nová taška pro pohodlné přenášení zpracované sklizně.

Trim Buddy Twin Table Trimmer

Všestranný dvojitý stolní zastřihovač rostlin posouvá možnosti a efektivitu finální úpravy sklizně ještě o kus dál. I toto inovativní zařízení je výškově nastavitelné a seznam nejdůležitějších benefitů je opět dlouhý. Najdete jej v popisu produktu. Stejně tak v případě, že je pro vás pěstování více než jen koníčkem a oceníte tip na nejlepší možnou investici do střihače pro komerční pěstitele, kteří potřebují ořezávat ve velkém měřítku, při kterém se zároveň projeví jak ohromná úspora času, tak i výsledná kvalita rostlin či plodin v podobě hotových produktů po ořezání. 

twintable

Trimbuddy jsou zkrátka střihače, kterým se jen tak nějaké zařízení nevyrovná. Přesto si v našem sortimentu můžete vybrat i výrobky jiných značek, které rozhodně splní svůj účel a také se vyznačují vysokou kvalitou. Zatímco výše uvedený Table Trimmer V2 je plně automatický, nejprodávanějším přístrojem v kategorii střihačů je mechanický VF Trimmer s manuálním pohonem. Mezi prestižní výrobce a stálice na trhu se sofistikovanými trimovacími nástroji patří střihače značky Trimpro, cílící jak cenou, tak zpracováním především na profesionální pěstitele.

V tuto chvíli si stačí spočítat, nakolik se vám vyplatí investovat do více či méně sofistikovaného střihače. S výběrem vám samozřejmě rádi poradíme a pokud máte jakékoliv dotazy k tomuto sortimentu, neváhejte se na nás obrátit na známé adrese info@higarden.cz.

Dále doporučujeme tyto produkty: 

Co si přečíst dál?