Vybíráme první stan se vším všudy

Rozhodli jste se využít naši vánoční nabídku pěstebních stanů a nadělit (si) letos pod stromeček zbrusu nový growbox se vším, co je třeba k celoročnímu provozu? Tento článek je tu od toho, aby všem nadšeným zelenáčům co nejvíce usnadnil výběr výhodného setu pro indoor domácí zahrádku. Na své si přijde opravdu každý a každý tak může v nadcházejícím roce sklízet hned několikrát!

Mimochodem, vánoční strom je prakticky to jediné, co se v pěstebním stanu vypěstovat nedá... Jinak záleží čistě na vás. Jakmile si promyslíte, jakým druhem bylinek, ovoce nebo zeleniny naplníte nový growbox, snadno zvolíte odpovídající velikost. Rozměry stanu – velikost pěstební plochy – jsou prvními důležitými parametry, podle nichž si můžete z pestré palety pěstebních setů vybrat.

image1_3

Do začátku jsou kompletní sety naprosto nenahraditelné! Odpadá výběr jednotlivých komponentů, jejichž správná kombinace a vzájemná kompatibilita je nejen klíčová pro úspěšnou a zdravou sklizeň, ale také zabere nějaký ten čas, obzvlášť, jak se říká, na zelené louce bez jakýchkoli zkušeností.

Abychom vám co nejvíce usnadnili výběr dárku, který bude vám nebo obdarovanému nadělovat s trochou péče několikrát do roka voňavé a šťavnaté dary přírody, rozdělili jsme exkluzivní nabídku pěstebních setů do 3 níže uvedených kategorií. Půjdeme pěkně postupně, respektive vzestupně, od finančně méně náročných variant využívajících technologie prověřené desítkami let až po nejmodernější technologie, do kterých se rozhodně vyplatí investovat a mohou být luxusním startem do indoor zahradničení, anebo dokonalým dárkem pro někoho, kdo už se pěstování věnuje.

SODÍKOVÉ VÝBOJKY

Úspěšné začátky, aniž byste museli sahat hluboko do kapsy!

Pořiďte si stan legendárního holandského výrobce Mammoth, který si pro nekompromisní kvalitu i v rámci „basic“ provedení pochvalují začínající a hobby pěstitelé ze všech koutů světa. Díky tomu, že si pořídíte celý set nejenže výrazně ušetříte, ale neřešíte výběr vzduchotechniky, květináčů, kabelů, závěsných systémů, ani osvětlení, které samo o sobě znamená vybrat si vzájemně si vyhovující výbojky, reflektory nebo třeba předřadník. Nemusíte řešit už zkrátka nic. 100 % radost – 0 % starost.

Pokud doma plánujete pěstovat bylinky s výrazným aroma, jistě oceníte základní komplet obsahující i pachový filtr pro diskrétní provoz přímo v interiéru domácnosti po celý rok. Připlatíte si jenom pár stovek, ale za ten komfort to určitě stojí.

Rádi vám pomůžeme vyladit první základní set podle vašich představ a přidáme do začátku pár praktických rad, tipů a triků od našich expertů. Stačí nám napsat na známou adresu info@higarden.cz.

image3_2

LED SETY

Sety, jejichž součástí je osvětlení využívající moderní technologie LED diod vám přinesou větší komfort při pěstování i úsporu na energiích. To samé jistě ocení i ten, komu set, jako je například tento, věnujete pod stromeček jako dárek. Pokud nemusíte řešit co nejnižší pořizovací cenu, „LEDky“ jsou jednoduše o level výše než výše uvedené sodíkové výbojky a udělají o to více radosti rostlinám i pěstitelům s každou sklizní i během aktivit, které jí předcházejí.

LED set představuje zlatou střední cestu pro celoroční pěstování v pohodlí domova. Mimořádně pohodlný start a seznámení se s pěstebními procesy, nebo krásný dárek pro někoho, kdo již bylinky pěstuje a zaslouží si vyšvihnout o level výš!

Obrázek níže má opět ilustrační charakter. Rádi vám totiž pomůžeme vyladit vybraný LED set tak akorát na míru vašim individuálním představám a možnostem. Naši experti jsou vám plně k dispozici, nejen před Vánocemi. Neváhejte se s námi poradit prostřednictvím e-mailové adresy  info@higarden.cz.

image2_2

CMH SETY

Ať už hodláte odměnit sebe sama nebo někoho, kdo si to zaslouží, tenhle nejnovější set je vyšperkovaný do nejmenšího detailu co do vybraných komponentů a použitých materiálů už patří mezi to nejvýkonnější, co si můžete přát, anebo rovnou dopřát...

Chcete jít s dobou a spokojíte se jen s nejlepším? CMH je absolutní jedničkou na trhu s vysokotlakými výbojkami.

Pěstební set 315 W je doslova nadupaný špičkovým vybavením, ať už se jedná o osvětlení LUMii Solar nebo samotný growbox. Součástí tohoto zvýhodněného kompletu je všechno, co budete potřebovat, abyste mohli rovnou začít! Například substráty, květináče, potrubí a ventilace, uhlíkový filtr nebo kompletní výživa – základní hnojiva i super doplňky pro rostliny od naší oblíbené a mezi growery po celém světě čím dál tím populárnější značky Bionova

Aby byla vaše objednávka sázkou na jistotu, rádi vám pomůžeme vyladit i vybraný CMH set podle vašich představ a možností.

image4

Pokud vybíráte první stan s příslušenstvím, možná se vám bude hodit i něco z naší akční nabídky, kde najdete bezvadné rozbalené produkty s výraznou slevou.

Nyní víte, že pěstební stan se odvíjí především od velikosti plochy a typu světla. Ostatní prvky se musí přizpůsobit. Pokud máte nějaké přání nebo nejasnost, napište (info@higarden.cz) nebo rovnou zavolejte ( 777698622 )

Drobný tip do začátku - Pokud nevíte v jakém mediu pěstovat - zapomeňte na hydro kokos a podobně. Začněte v substrátu. Je to přirozený způsob, který odpouští chyby nejvíce a až si to vyzkoušíte a "odladíte" v hlíně, a narazíte na její limity, pokročte na jiné medium. V té chvíli již budete mnohem lépe vědět co chcete a co od způsobu pěstování čekáte.

- Pěstební stany (growboxy)
- Sety growboxů
- LED sety
- Hnojiva
- Substráty