Terra Aquatica (T.A.®) - nový název prestižní značky

Produkty legendárního výrobce GHE®, známého mimo jiné intenzivní spoluprací s NASA, dostaly nové jméno stejně jako firma sama. General Hydroponics of Europe se definitivně mění na Terra Aquatica.

 image1_2

Pojďme se společně podívat, co všechno se mění a nemění, abyste populární hnojiva, substráty i hydroponické systémy zbytečně nehledali pod jiným jménem.

Francouzský lídr v hydroponii teď obléká zbrusu nový kabát. Od roku 2015 byla značka General Hydroponics součástí velkého nadnárodního korporátu v oblasti zahradnictví Scotts Miracle-Gro Co. Později se však rozhodla fungovat jako samostatná jednotka a oddělit se od mateřské společnosti. Proto byl v polovině roku 2019 zahájen kompletní rebranding GHE, což ostatně schvaluje i autor hydroponické bible William Texier.

Jména se sice změnila, zato kvalita zůstává stejná, tedy prvotřídní. Stejně tak bylo u všech produktů v duchu toho, že vítězná sestava se nemění, zachováno původní složení i dávkování.

Etikety jsou vedeny tak, aby bylo na první dobrou zřejmé, z jakého produktu vychází. Horní polovina nese nové logo a název produktu, pro příklad třeba TriPart. Níže na každé etiketě uvádí výrobce současně i původní název, v tomto případě FloraBloom, přičemž dole nechybí ani znázornění identické receptury, jakou jsme znali u původního produktu a úplně dole můžeme vidět i klasické logo GHE.

Také my na našem e-shopu uvádíme v závorce i původní názvy produktů pro snazší orientaci. Minimálně prozatím, než si svět zahradničení pořádně zvykne...

Většinu svých oblíbených produktů, zvláště hnojiva, bez problému okamžitě poznáte zejména podle grafického a barevného provedení etikety, jak znázorňuje následující obrázek.

image2_10

Změnu zaznamenal hydroponický systém AeroFlo. Ten nyní nese obchodní název GrowStream a je na co se těšit. Jeho vylepšená konstrukce byla vystavěna na stejných základech jako AeroFlo včetně zavlažovacího mechanismu. Nový systém má však zakulacené rohy a větší pěstební komory.

Systémy EcoGrower, AquaFarm, WaterFarm, Aerofarm či RainForest zůstávají stejné.

Nyní už by vás změna GHE (G. H.) na T. A. neměla zbytečně zaskočit ani zmást při výběru produktů od prestižní značky, které můžeme jedině doporučit. Pokud by ještě k nějaké změně ze strany výrobce došlo, budeme vás informovat, a pokud byste se nás chtěli na cokoliv zeptat, neváhejte se na nás obrátit na známé adrese info@higarden.cz.

- Hnojiva T.A.
- Substráty T.A.
- Hydroponické a aeroponické systémy