Zima přichází, přitopte a posviťte si na rostliny

Podzim už se nenávratně blíží ke konci a dny se budou i nadále zkracovat. Pomozte vašim rostlinám přežít toto období bez úhony. Máme pro vás tipy na produkty, které by se vám v tomto období mohly hodit.

Přitápění
Aby naše rostliny nestrádaly, je dobré jim v zimních měsících přitápět, některé by dokonce zimu bez přitápění nepřežily.
Trubková topná tělesa ECOHEAT značky LightHouse poskytují stabilní prostředí při náhlých výkyvech nebo při nízkých nočních teplotách. Vhodná jsou například do skleníků, pařníků nebo stanů. Dokonale odolají potřísnění vodou z postřikovačů nebo vlhkosti.

topeni

Přímotop LightHouse Greenhouse je elektrické topení se zabudovaným ventilátorem, které je velmi jednoduché na ovládání. Topení obsahuje dvě topná tělesa a vlastní termostat se třemi režimy vytápění. Je skvělým pomocníkem v zimních měsících pro efektivní zvýšení teplot ve větších prostorách.

topení1

Skvělým pomocníkem pro přitápění je také termostat, který zabrání kolísání teploty, a tím i poškození vašich květin. Prohlédněte si termostaty v naší nabídce.

Přisvětlování
Kratší a kratší dny si žádají podporu květin, dopřejte vašim rostlinám delší den a více světla a ony se vám bohatě odvděčí.

Prvním tipem je osvětlení na růst TLED, které je určené pro malé pěstební prostory do zhruba 0,8 m2. Lze ho také využít jako doplňkové světlo tam, kde se ho nedostane dostatek z MH výbojek. Díky nízké výhřevnosti může být zavěšen přímo nad rostlinami bez rizika popálení, navíc není náročný na spotřebu energie.

Praktické LED 20 W osvětlení se spektrem pro růst i květ je složené ze dvou oddělených LED pruhů s nastavitelnou pozicí, časovačem a přepínačem mezi modrým, červeným a kombinovaným spektrem. Jeho možnost využití je opravdu široká. Díky praktickému klipsu ho lze použít nad truhlíky, do pařníku nebo přímo nad samostatný květináč.

Posledním vybraným světlem je Viparspectra V300 LED. Jedná se o velice kvalitní osvětlení se spektrem pro rostliny i zeleninu. Disponuje výbornou životností až 100 000 hodin, což je až 20x více než u HPS výbojek. Světlo může být také řízeno časovačem.

svetla