Semínka MoravoSeed Rajče keříčkové TERION, oválné 65527

Kód: GMS0212
Značka: MoravoSeed
25 Kč 22 Kč bez DPH
Skladem

Solanum lycopersicum L. - 'Terion' je velmi produktivní poloranou odrůdou se středně velkými plody. Rajčata mají oválný tvar a sytě červenou barvu. Plody dosahují hmotnosti až 90 g. Na jedné rostlině dozrává až 70 plodů, které neopadávají a nepraskají. Rostliny jsou kompaktní. Výborně se hodí ke konzervování a na přípravu vařených pokrmů. Obrovskou výhodou těchto keříčkových rajčat je jejich možnost pěstování nejen ve volné půdě a sklenících, ale i v nádobách na balkonech a terasách. Rajčata preferují slunné stanoviště s dobře propustným, humózním vlhkým substrátem. Při výsadbě do nádob provedeme základní vyhnojení substrátu pomalu rozpustnými hnojivy a za vegetace přihnojujeme 1 - 2x týdně hnojivem pro podporu tvorby plodů. Zálivku podřizujeme průběhu počasí. Vhodné jsou samozavlažovací nádoby, které nám vypomohou s udržením správného vodního režimu. Při zálivce je vhodné se vyhnout polévání listů při zálivce, zejména pokud jsou rostliny rozehřáté sluncem. Rostliny do venkovních prostor vysazujeme až po 15. květnu, kdy je již nebudou ohrožovat přízemní mrazíky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Solanum lycopersicum L. - 'Terion' je velmi produktivní poloranou odrůdou se středně velkými plody. Rajčata mají oválný tvar a sytě červenou barvu. Plody dosahují hmotnosti až 90 g. Na jedné rostlině dozrává až 70 plodů, které neopadávají a nepraskají. Rostliny jsou kompaktní. Výborně se hodí ke konzervování a na přípravu vařených pokrmů. 

Obrovskou výhodou těchto keříčkových rajčat je jejich možnost pěstování nejen ve volné půdě a sklenících, ale i v nádobách na balkonech a terasách. 
Rajčata preferují slunné stanoviště s dobře propustným, humózním vlhkým substrátem. Při výsadbě do nádob provedeme základní vyhnojení substrátu pomalu rozpustnými hnojivy a za vegetace přihnojujeme 1 - 2x týdně hnojivem pro podporu tvorby plodů. Zálivku podřizujeme průběhu počasí. Vhodné jsou samozavlažovací nádoby, které nám vypomohou s udržením správného vodního režimu. Při zálivce je vhodné se vyhnout polévání listů při zálivce, zejména pokud jsou rostliny rozehřáté sluncem. 
Rostliny do venkovních prostor vysazujeme až po 15. květnu, kdy je již nebudou ohrožovat přízemní mrazíky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Rajčata
PFHGX: Levné, Nejprodávanější, Doporučené, Kvalitní, Značkové, Základní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: