Atami B’cuzz Soil A+B

Kód: 446
Značka: Atami
od 299 Kč
soil ab
od 299 Kč od 299 Kč od 247 Kč bez DPH

Zvolte variantu

B’cuzz Soil A+B je dvousložkové minerální hnojivo určené pro pěstování v půdě. Vhodné jak pro indoor, tak outdoor pěstování.

Detailní informace

1l
Skladem | 446
299 Kč
247 Kč bez DPH
5l
Skladem | 447
1 290 Kč
999 Kč
826 Kč bez DPH
10l
Skladem | 448
1 499 Kč
1 449 Kč
1 198 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Atami B’cuzz Soil A+B je profesionální minerální hnojivo bez odpadních látek, které bylo speciálně vyvinuto pro pěstování v půdě. Rostlinám napomáhá dodávat všechny důležité živiny po celou dobu růstu rostlin, zajišťuje tak stabilní a biologicky vyrovnaný substrát. Toto hnojivo je vhodné pro pěstování venku i uvnitř. 

Použití:
- hnojivo je možné smíchat pouze dohromady ve vodě.
- použijte vodu o pokojové teplotě 21°C. P
- pro silně hnojenou půdu doporučujeme 1 - 3 ml složky A a B na 1 l vody, pro méně hnojenou půdu doporučujeme 1 - 5 ml složky A a B na 1 l vody. 

Pro dosažení ještě lepších výsledků použijte v kombinaci s biostimulátory: 
Biostimulátor pro velký a zdravý kořenový systém Atami B’cuzz Root Stimulator
Biostimulátor pro maximální květy a plody Atami B’cuzz Bloom Stimulator

pH 5,5 – 5,8
EC hodnota mezi 1,0 – 2,5 NPK

NPK:

složka A: NK 3-3 W/W
složka B: PK 3-4 W/W

Skladujte při pokojové teplotě. Před použitím dobře protřepejte. Uschovejte mimo dosah dětí! Po otevření má omezenou skladovatelnost. Nepolykejte. Stimulátory a tekutá výživa Atami jsou zapečetěny pod šroubovacím víčkem ve světlonepropustném obalu, čímž je zaručeno zachování kvality. 

S dávkováním hnojiv Vám poradí dávkovací tabulky Atami.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hnojiva Atami B’cuzz
Fáze: růst
Použití: základní hnojiva, NPK
PFHGX: Levné, Nejprodávanější, Doporučené, Kvalitní, Značkové, Základní, Outdoor, Indoor
blogpost Hnojiva A+B aneb Proč to není v jedné lahvi?: /blog/hnojiva-a-b-aneb-proc-to-neni-v-jedne-lahvi/

B'cuzz Basic Nutrients

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: