BioNova Veganics – hnojiva nejen pro vegany

V dnešním příspěvku se budeme věnovat naší srdeční záležitosti... a rozhodně v tom nejsme sami. Stejný přívlastek by totiž klidně použila celá řada amatérských i profesionálních pěstitelů a zahradníků, neboť jakmile dojde na bio hnojiva, řada VEGANICS od značky BIONOVA jen těžko hledá v poměru ceny a výkonu konkurenci.

Nezáleží na tom, jestli pěstujete doma, na zahrádce, ve skleníku nebo na poli. Zda indoor, anebo outdoor. Nezáleží dokonce ani na vašich zkušenostech. A ještě lepší je, že ani na vašich finančních možnostech. Hnojiva Veganics, stoprocentně organická výživa od holandské značky BioNova, jsou dostupná za rozumný peníz, a to jak pro fázi růstu, tak během tvorby květů.

Každý si tak může vypěstovat svou vlastní úrodu a sklízet v BIO kvalitě hned od začátku. Tím snadněji v kombinaci s vyhlášenými substráty stejné značky, ať už pěstujete v zemině či raději v kokosu.

image1_12

Nemusíte být právě vegan nebo vegetarián, abyste ocenili složení výhradně bez živočišných přísad. Kromě onoho blahodárného pocitu z holého faktu, že sami za sebe podpoříte planetu, na které žijete, si díky ryze přírodnímu složení s unikátní formulí hlavně konečně vypěstujete a vychutnáte ovoce, zeleninu nebo svěží bylinky s natolik přírodní chutí i vůní, jak jste je možná dosud neměli šanci okusit...

Základní NPK hnojiva z řady Veganics představují ojedinělou směsici rostlinných surovin a prvotních mořských minerálů zbavených živočišného odpadu i balastních solí. Všechny obsažené organické látky jsou velice rychle mineralizovány a absorbovány rostlinnou tkání skrz kořeny, stonky i listy, což zlepšuje jejich fyziologickou aktivitu a přirozenou obranu proti abiotickým stresorům.

Nejlepším způsobem, jak se s výživou produktové řady Veganics seznámit, je bezpochyby praktická a komplexní sada neboli Hobby pack Veganics, kde najdete kromě základních hnojiv pro vegetativní fázi (grow) a tvorbu květů či plodů (bloom) také 100 % organický přípravek s vyšším obsahem draslíku, prospěšnými bakteriemi a mykorhizními houbami pro vylepšení půdních vlastností, který má s výše popisovanou chutí hodně co do činění. VitaSol totiž usnadňuje rostlinám všeho druhu transport vstřebávaných živin do celého těla. Nejvíce jej využijete v období zvýšené produkce a rychlého růstu. Zejména pokud pěstujete kytky pod umělým osvětlením, je VitaSol skvělým pomocníkem.

Aby byla sada kompletní, nemůžeme zapomenout ani na X-cel Booster, který aktivně podporuje růst i tvorbu květů již od prvního dne výsadby!

image2_9

Hobby pack Veganics - „dream team“ v kategorii organické výživy rostlin

BioNova Veganics je ucelenou výživovou řadou, která vám zaručí ten nejpřirozenější a nejčistší možný způsob hnojení, jaký vašim rostlinkám můžete dopřát. Vyšší výnosy na sebe samozřejmě nenechají čekat déle než do nejbližší sklizně. Pokud se zaměřujete na kultivaci rostlin uvnitř grow boxu, můžete se těšit z úrody až o pětinu bohatší a zároveň 100 % přírodní i vícekrát do roka.

Do rodiny hnojiv a aditiv s přívlastkem VEGANICS patří také unikátní produkt s názvem The Missing Link (TML). Jedná se o směs organických materiálů v hlavní roli s drahými kovy a kyselinou fulvovou, které výrazně stimulují přirozenou obranyschopnost všech myslitelných druhů rostlin. Díky tomu nepodlehnou stresu, škůdcům ani chorobám. Navíc jej můžete využít i v hydroponních systémech. Společně dalším zástupcem této produktové řady, kterým je již zmíněný booster X-cel, tvoří dohromady dokonale sehranou dvojku. S dokonale vitálními rostlinami vystavenými na přírodní výživě ve výsledku získáte pravděpodobně ještě jeden bonus – ušetříte za fungicidy a herbicidy.

Budeme rádi, pokud vás řada Veganics zaujala alespoň z poloviny tak jako nás a spoustu našich zákazníků. Vězte, že druhá polovina, kterou představuje vlastní zkušenost, stojí za to. Neváhejte se nás na cokoliv zeptat. Rádi vám s výběrem ideální organické výživy poradíme. Na vaše dotazy se těšíme na známé adrese info@higarden.cz.

- Zvýhodněná sada BioNova Veganics (Hobby pack)
- 100% přírodní hnojivo pro růst
- 100% přírodní hnojivo pro květ
-
BioNova půdní mix