České elektrické střihače Sunflower Trimmer slaví úspěchy po celém světě

„Ořezávání je snadné,“ zní slogan české firmy SUNFLOWER TRIMMER, vyrábějící unikátní profesionální střihače, se kterými už prorazila do celého světa a které nedávno obohatily také náš sortiment. Objevte revoluční High-End řešení s českou podporou a servisem!

ST2

Co stojí za masivním úspěchem střihačů Sunflower Trimmer?

  • Mimořádně snadné ovládání i čištění.
  • Jednoduché rozšíření kapacity.
  • Robustní střihače jsou plně přenosné.
  • Průmyslový design lahodící oku.
  • Výrobní materiály garantují nebývale dlouhou životnost. Při správném zacházení vám bude střihač (vyžínač) značky SunFlower spolehlivě sloužit navždy. Tomu říkáme dobrá investice!

Na začátku byla pouze vize party inženýrských nadšenců v srdci Evropy, kteří pozorně zkoumali produkty dosud dostupné na trhu, dokud nenašli prostor pro zlepšení. Vylepšení díky smyslu pro detail a preciznost. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat a v roce 2019 získaly prvotřídní zastřihovače (trimmery) rostlin české výroby prestižní mezinárodní ocenění A’DESIGN AWARD.

Podtrženo sečteno, čeští inženýři dokázali po letech pozorování všeho dostupného na trhu a po letech intenzivního výzkumu a vývoje začít vyrábět produkt pro zákazníky, kteří hledají nejlepší dostupnou kvalitu na trhu.

ST1cover

Profesionální pěstitelé v globálním měřítku již delší dobu oceňují tyto střihače nejen kvůli pohodlí, bezpečnosti či kvalitnímu zpracování, ale mimo jiné jako prostředek k dosažení primárního cíle při zpracování sklizně, kterým je optimalizace výrobních nákladů.

  • Střihače SunFlower disponují jedinečným průmyslovým designem, vzniknuvším díky spolupráci s týmem specialistů z Univerzity Brno.
  • Ve vlastní továrně podléhá výroba střihačů SunFlower přísné výstupní kvalitativní kontrole nejen v rámci celku, ale i v případě každého jednoho komponentu.
  • Hlavní rám nebo podvozek každého střihače neboli vyžínače je vyroben vždy jen z jednoho kusu hliníku nejvyšší jakosti na rozdíl od jiných strojů, které jsou dostupné na trhu a skládají se z vícero menších a levnějších kusů, které jsou svařeny dohromady. Tímto svářením více kusu totiž vznikají klouby, které tvoří, dalo by se říci, Achillovu patu takových zařízení, neboť jsou mnohem náchylnější k prasknutí.

Responzivní péče o zákazníky

  • Ve společnosti Sunflower Trimmer pohlížejí na věci po mnoha letech rozhovorů a zpětné vazby od pěstitelů výhradně z pohledu koncového zákazníka, a tudíž vědí, že nezáleží pouze na kvalitě či jedinečnosti přístroje samotného, ale stejný důraz kladou také na zákaznickou péči (online podpora) a servis.
  • Tyto služby jsou vám poskytovány tak dlouho, dokud přístroj vlastníte nebo pronajímáte. Záruka na každý Trimmer Sunflower platí 5 let!
  • Nákupem stroje této značky vztah a interakce se zákazníkem teprve začíná. Technická podpora pro zákazníky funguje 24/7. To je důležitou součástí filozofie firmy a jak se domníváme, tak i součást úspěchu na tuzemském i zahraničním trhu.
  • Na základě zpětné vazby od čím dál rychleji rostoucího počtu spokojených, ale náročných zákazníků, neusíná česká značka na vavřínech a neustále pracuje na dalších novinkách, kterými je bude moci nadchnout a které jistě sklidí stejný či ještě větší ohlas jako elektrické střihače, které si u nás můžete výhodně objednat již nyní. Budeme vás také informovat o dalších aktualitách a očekávaných novinkách od Sunflower Trimmer.

ST3

Na našich stránkách si již můžete objednat elektrický střihač ve variantě L či XL i originální příslušenství, jako například prachový filtr s regenerací. Stejně tak jsou k dispozici i náhradní díly, například náhradní tumbler (válec), nastavitelné podložky pod kolečka, odpadní vak či mřížky. Neváhejte se nás na cokoliv ohledně sortimentu SUNFLOWER TRIMMER zeptat na známé e-mailové adrese info@higarden.cz. Těšíme se na vaše dotazy!

Dále doporučujeme tyto produkty: 

Co si přečíst dál?