Designové pěstební stany HOMEbox Ambient spojují příjemné s užitečným

Díky nejvyšší řadě Ambient od výrobce precizně zpracovaných pěstebních stanů, tradiční značky HOMEbox®, už nemusíte dělat kompromis mezi spolehlivým pěstebním boxem a vkusně zařízeným interiérem vaší domácnosti. Stany Ambient potěší experty a zpříjemní začátky!

homebox byt

Filozofie všech pěstebních stanů z produktové řady Ambient spočívá v přirozené integraci vybraného growboxu do obytného prostoru pro dokonalé vnitřní zahradničení. 

  • Znamenitý design těchto growboxů umožňuje naplnit tuto filozofii, ať už pěstujete v pohodlí domova s cílem sklízet v malém nebo naopak velkém měřítku. Můžete si totiž vybrat pěstební stan, který snadno splyne s vaší domácností, a to od menších modelů, jako je například verze R80, až po maximální zážitek z indoor pěstování díky velkým modelům typu Q200+ či Q240.
  • Díky řadě HOMEbox Ambient tak přestává být i větší growbox vhodný výhradně do nejméně frekventovaného kouta v bytě. K dalším přednostem pěstebních stanů této řady se ještě dostaneme, nicméně už samotná světlá povrchová úprava namísto klasické černé předurčuje tyto „kouzelné skříňky“ k obrovské popularitě mezi domácími growery. Nejprodávanějším modelem je Homebox Ambient Q80+.
  • Design je věc jedna, ale německý standard kvality s ním jde ruku v ruce tak, aby vám doma bylinky rostly jedna báseň pro opakovanou sklizeň několikrát do roka. Stany Homebox Ambient za tímto účelem vynikají speciální odrazovou fólií PAR+ pro více světla a méně tepla v pěstebním prostoru nebo také bytelnou kovovou konstrukcí s robustními tyčemi, posílenými spoji a odolnými, neprůsvitnými zipy (TOTAL-BLACKOUT-ZIPPER) pro dlouhou životnost a snadnou obsluhu i údržbu. Sestavení těchto stanů vám také zabere jen chvilinku, je to opravdu hračka.
  • U výše uvedeného bestselleru Q80+ jste si možná všimli plusového znaménka, tak si pojďme vysvětlit, jaký je jeho význam. Pěstební stany Ambient+ se vyznačují zvýšenou konstrukcí. 20 cm navíc se nemusí zdát moc, ale opak je pravdou, což se ostatně rychle projeví v pěstitelské praxi, kdy vyšší výška těchto zvýšených growboxů zamezuje spálení vršků rostlin a zároveň vám umožní i kultivaci vzrostlejších druhů.
  • Elegantní pěstební boxy Ambient umožňují indoor pěstování rostlin jak v květináčích, tak i v hydroponických systémech. Doporučujeme zejména hydroponické systémy AutoPot, Atami Wilma nebo Terra Aquatica.
  • Growboxy Ambient jsou uzpůsobeny nejen pro snadné a rychlé sestavení, ale také zapojení veškerého příslušenství počínaje vzduchotechnikou, takže jsou rovnou nadstandardně vybaveny otvory pro přítah a odtah vzduchu, přičemž s technologií OMNIFLOW-AIRVENT bude čerstvý vzduch směřovat vždy přesně tam, kam právě potřebujete. Abychom to zkrátili, jakmile máte doma HOMEbox Ambient, tak už je radost si do něj postupně pořídit vybavení. Pár našich tipů najdete vždy na konci popisu každého modelu, anebo nám neváhejte napsat.

homebox ambient produkt zatisi

Budeme rádi, když vás tento článek inspiruje a nadcházející zimní měsíce si díky špičkovým světlým growboxům užijete z pozice indoor pěstitele opravdu naplno, ať už začínáte, anebo se právem považujete za ostřílené growery. S výběrem konkrétního modelu vám rádi poradíme na známé adrese info@higarden.cz.

Dále doporučujeme tyto produkty: 

Co si přečíst dál?