Ventilátory Can-Fan Q-Max: kombinace vysokého výkonu a naprosté diskrétnosti

Ve většině domácností nejsou rušivé elementy rozhodně vítány. Proto si do svého growboxu pořiďte dostupný a moderní ventilátor, který bude po dlouhou dobu maximálně přispívat ke správnému mikroklima pro optimální vývoj vašich rostlin a zároveň je tak tichý, že o něm doma nebude vidu ani slechu.

ventilator_foto

Na trhu se zbožím pro kultivaci rostlin indoor pravděpodobně nenajdete přítahový - odtahový ventilátor pro zajištění dokonalého proudění vzduchu v pěstebním stanu, který by mohl soutěžit s odhlučněnými potrubními ventilátory řady Q-max, a to zdaleka nejen z hlediska diskrétnosti provozu. Také máte rádi ten pocit, když si koupíte nový počítač, který se rozbíhá plynule, během okamžiku, přičemž musíte napínat uši, abyste jej uslyšeli pracovat? Tyto pocity můžete s odhlučněným ventilátorem, vybaveným EC motorem, zažívat i během provozu domácího pěstebního boxu

Ventilátory ze série Q-max jsou vlajkovou lodí všech moderních ventilátorů s elektricky komutovaným motorem, které se jednoznačně vyplatí, ať už pěstujete v menším či větším měřítku. Tady je několik důvodů v kostce:

  • Tradiční firma Can-Fan se sídlem v Nizozemsku vyrábí v Německu odhlučněné ventilátory, které dlouhodobě válcují trh s pěstební vzduchotechnikou. Tomu odpovídá i jejich zpracování, německý standard kvality je zde samozřejmostí.
  • V rámci dlouhodobých inovací se ve výrobě podařilo zajistit rovnoměrné proudění vzduchu bez turbulencí a výsledkem je bezkonkurenčně tichý chod.
  • Dokonalé odhlučnění realizované tlumičem s výplní z akustické pěny, který je patrný i z obrázku výše, je jedním z hlavních důvodů, proč tyto ventilátory dlouhodobě vřele doporučujeme jako základ vzduchotechniky každého domácího pěstebního boxu. Na přídavné tlumiče hluku zapomeňte, jednoduše už nejsou třeba.
  • Další výhodou moderních EC ventilátorů je špičkový švýcarský EC motor bezpečně ukrytý v pozinkovaném kovovém pouzdře (viz obrázek).
  • Mimořádná aerodynamická účinnost těchto přístrojů má svůj základ v patentovaném systému 3D rotor-stator, který zaručuje rovnoměrné proudění vzduchu o síle, která vašim rostlinám zaručeně zajistí přísun čerstvého vzduchu. Technologie ověnčená patentem se viditelně podepisuje také na mimořádně přívětivé spotřebě elektrické energie.
  • Ventilátory s tímto typem motoru se nepřehřívají, neboť pracují za výrazně nižší provozní teploty.
  • Delší životnost je dalším nepřehlédnutelným benefitem stejnosměrných EC motorů a o důvod navíc zainvestovat do nich namísto překonaných kartáčových motorů.
  • I malé ventilátory vybavené EC motorem jsou schopné vyrovnat se svým výkonem výrazně větším ventilátorům s motory typu AC.
  • Rozdíl ve výkonu ventilátorů s EC motorem v porovnání s ostatními je více než zřejmý. Kromě mimořádného výkonu v naprosté tichosti však ekologicky smýšlející pěstitelé oceňují také ekologický rozvod energie.

Regulátory Q-Max se zabudovaným termostatem

Regulátor se vyplatí každému!

  • Pořizovací cenu rychle převáží úspora na energiích a indoor zahradničení vás bude více bavit.
  • Patříte k pěstitelům, kteří se věnují kultivaci rostlin ve větším měřítku, a proto používáte více ventilátorů najednou? Věříme, že vlastnosti ventilátorů Q-max vám učarují tím spíše. Pomocí Q-Max Controller Speed + Temperature pak můžete pohodlně ovládat až 10 zařízení najednou, přičemž můžete klasicky regulovat otáčky, ale také nastavit provozní rychlost ventilátoru v závislosti na integrovaném termostatu.

regulator_foto

Zkušení pěstitelé vědí, že šetřit na pořizovací ceně ventilátoru se nevyplácí, a to dokonce ani úplným začátečníkům. Tak proč se spokojit s něčím jiným než s tím nejlepším. Pokud jste se právě rozhodli pro ticho a klid pro radost svou i sousedů, navíc v kombinaci s vysokým výkonem a rovnoměrným prouděním vzduchu, s výběrem toho správného modelu už vám rádi poradíme na známé adrese info@higarden.cz.

Dále doporučujeme tyto produkty: 

Co si přečíst dál?