Pěstební sety aneb Indoor growerem snadno a rychle!

Indoor grower má sice sezónu po celý rok, ale dlouhá zima bývá často impulzem k pořízení nového pěstebního stanu i pro pěstitele, kteří se dosud zaměřovali pouze na venkovní zahradničení. Ať už je to přesně váš případ, anebo si pod stromeček chcete nadělit zbrusu nový growbox s příslušenstvím, máme pro vás tip, jak ušetřit a zároveň dosáhnout vyšších výnosů díky moderním technologiím i vyladěné konfiguraci všech komponentů.

SETobr2

Vybrat si pěstební box je jedna věc, ale na míru svým potřebám vhodně zvolit a v neposlední řadě doma také zapojit nezbytné příslušenství pro jeho fungování od osvětlení přes nejrůznější vzduchotechniku až po pěstební médium a hnojiva, to už je věc druhá. Rádi vám samozřejmě poradíme při výběru growboxu i příslušenství, proč ale neušetřit nějakou tu korunu a zároveň nezískat jistotu pečlivě sestaveného setu od našich odborníků?

V našem sortimentu naleznete sety growboxů (pěstebních stanů) pro všechny kategorie pěstitelů, od úplných začátečníků až po ty nejzkušenější a nejnáročnější. Záleží jen a pouze na vašich plánech a potřebách.

Pro začátečníky hodně muziky za málo peněz a zcela bez starostí

  • Základní set, vybavený 250W výbojkou i pachovým filtrem pro diskrétní pěstování bylinek doma, jehož základ tvoří pěstební stan od legendárního holandského výrobce, pořídíte za méně než sedm tisíc korun.
  • Stačí vše zapojit a za pár týdnů můžete poprvé sklízet! Tomu říkáme dostupný start pro každého.

Náš TIP: Pěstební stany Mammoth jsou teď vyšší a lepší. I proto tvoří standardní základ všech zvýhodněných setů, proto si o nich vše potřebné můžete přečíst ZDE v samostatném článku, který jsme jim věnovali.

LED sety jako investice s rychlou návratností i pro začátečníky

LED set s osvětlením Lumatek posune vaše výnosy na vyšší level. Jak vysoko to bude?

SETobr3ZEUS_1

  • Pokud nepotřebujete zvolit do začátku sestavu za co nejnižší cenu, anebo jste před nějakou dobou začínali se sestavou za co nejnižší cenu, ale nyní už je čas posunout se dál, pak se v našem sortimentu zaměřte na LED sety s osvětlením Lumatek.
  • Řada Attis je bezpochyby zlatou střední cestou pro náročnější začátečníky i pokročilé growery.
    • Například LED Set 200W Attis BASIC obsahuje kromě LED svítidla řady ATTIS od značky Lumatek, dosud nepřekonaného průkopníka na poli LED pěstebních světel, už i tichý ventilátor RAM a o spolehlivou neutralizaci nežádoucích pachů se postará špičkový uhlíkový filtr PRO-ECO VF. Tyto pachové filtry ostatně chválíme v dalším samostatném článku, který si můžete přečíst ZDE. Tento set je spolu s 300W Attis BASIC LED setem ve své třídě jedním z těch, které jdou opravdu na dračku, a tak už vás možná zase až tolik nepřekvapí, že v ceně jsou mimo jiné dokonce i nejoblíbenější hnojiva a vyhlášený Zeminu, označovanou také jako půdní mixy či rašelinové směsi, které mohou být více (Growmixy, Allmixy,...) či jen mírně (Lightmixy) předhnojené, tzn., že obsahují živiny na první týdny pěstebního cyklu. Inertní substrát od holandské značky BioNova.
    • Profesionální variantu s osvětlením řady Attis představuje LED Set 300W Attis MASTER za necelých dvacet tisíc korun, který si hned po základním setu pořídilo dosud nejvíce zákazníků, a tak jsme mu v rámci tohoto článku věnovali i titulní fotografii. Není divu, poměr ceny a výkonu je přímo snový. Ale to nejlepší nás teprve čeká, proto čtěte dále...

Řadíte se spíše k pěstitelům, kteří nedají dopustit na výbojky s předřadníky a stínidla? Základní 250W set jsme si již představili, ale stále si můžete vybírat mezi 400W, 600W i 1000W sety, rozdělenými na základní, medium a profi varianty.

Ať už se vám zalíbí kterýkoliv ze zvýhodněných pěstebních setů, rádi finální konfiguraci upravíme na základě vašich požadavků a preferencí. Například pokud byste chtěli ponechat příslušenství stejné, ale jako základ setu by vám více vyhovoval světlý designový skvost HOMEbox Ambient (odkaz na článek níže), žádný problém. Vždy vám rádi vyjdeme maximálně vstříc. Stačí nás kontaktovat na známé adrese info@higarden.cz.

Co si přečíst dál?